Slik angir eller endrer du fødselsdato

Vi beklager at du har problemer med å angi fødselsdatoen din! Vi ønsker selvsagt ikke at du skal måtte bla så mange måneder tilbake i tid 😊️ Men vi har gode nyheter til deg – det kan være enklere enn du tror!

iOS:

Oppe i venstre hjørne ser du måneden og årstallet. Hvis du trykker på det, kan du velge måned og år direkte. Voila!

ANDROID:

Oppe i venstre hjørne ser du årstallet. Hvis du trykker på året, kan du velge året direkte. Deretter er det bare å bla gjennom månedene i det aktuelle året – enkelt og greit!

Hvis du fortsatt har problemer med å velge fødselsdato for kontoen din, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne!