Jeg kan ikke legge inn e-postadressen min når jeg overfører mySugr-kontoen til en Accu-Chek-konto (RocheOne)

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru.

Når du oppgraderer kontoen din, kan e-posten din være nedtonet hvis du er i ferd med å oppgradere kontoen din.

E-postadressen er forhåndsutfylt og nedtonet, slik at du bruker samme e-postadresse som du bruker i mySugr. Du bør kunne gå videre i prosessen ved å trykke på feltet for fødselsdato og legge inn opplysningene dine. Deretter velger du land, og trykker på den blå Neste-knappen:

Screenshot 2024-02-21 111929.png

Hvis du ikke kan gå videre etter at du har fylt ut opplysningene dine og det vises feil, kan du gi oss beskjed på support@mysugr.com, så hjelper vi deg gjerne!