Etter å ha migrert til en Accu-Chek-konto kan jeg ikke se dataene mine eller PRO (RocheOne)

Merk: Innholdet nedenfor er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru

Hvor er dataene mine?

Noen ganger tar det litt tid etter at du har logget inn på kontoen din igjen, før dataene kommer tilbake til appen. Hvis du har brukt appen en stund, kan det ta et par timer (avhengig av Internett-tilkoblingen din) eller mer.

Hvis det har gått noen timer siden du logget på igjen og du fortsatt ikke ser dataene dine, finnes det et triks du kan bruke!

Angi at telefonen ikke skal gå i dvale (Innstillinger > Skjerm og lysstyrke > Autolås > Aldri), og åpne deretter mySugr-appen og la den være åpen i et par timer eller over natten med telefonen tilkoblet. Dette vil gjøre det mulig for alle data å bli fullstendig avstemt med serverne våre.

Til slutt ber vi deg sjekke e-posten du har logget på med. Det er mulig at du har opprettet en helt ny konto som ikke er knyttet til den opprinnelige mySugr-kontoen din.

Hvor er min PRO?

Har du aktivert PRO-tilgang ved å koble kompatibelt Accu-Chek-apparatet til enheten din? PRO vil gå tilbake til Basic hvis den ikke har blitt koblet og importert regelmessig. Den må importere minst 1 verdi til kontoen din hver 30. dag for å holde PRO aktiv.

Hvis du betaler for PRO eller den ikke aktiveres etter kobling og import fra apparatet, må du sjekke kontoen du har logget inn med. Det er mulig at du har opprettet en helt ny konto som ikke er knyttet til den opprinnelige mySugr-kontoen din som har PRO-abonnementet.

Hvis du fortsatt har problemer med dataene dine eller ikke ser PRO-abonnementet ditt, og du har forsøkt triksene og tipsene ovenfor, kan du umiddelbart skrive til oss på support@mysugr.com, så skal vi se på saken for deg.