Jeg prøver å tilbakestille passordet for Accu-Chek-kontoen min (RocheOne)

Prøver du å tilbakestille passordet ditt, men det virker som om du er fanget i en sløyfe? Følg disse trinnene for å tilbakestille passordet og komme tilbake til mySugr-appen med Accu-Chek-kontoen din!

1. Hvis du har slått på VPN, må du slå det av. Mange VPN-nettsteder er blokkert på grunn av skadelig programvare, og systemet vårt tillater ikke at prosessen går videre hvis et VPN er aktivert.

2. Avinstaller mySugr-appen helt og installer den på nytt på enheten.

mySugr - Google Play Store 🤖

mySugr - App Store 🍏

3. Bekreft først at mySugr-kontoen din er oppgradert til Accu-Chek-konto: Åpne appen og velg "Logge inn med mySugr-ID". Appen forteller deg om kontoen allerede er oppgradert.
    • Hvis du får lov til å fortsette å logge inn på mySugr, må du logge helt ut av mySugr-appen (Mer > Konto og innstillinger > Logg ut).

4. Tving lukking og gjenåpning av mySugr-appen.

5. Trykk på knappen "Opprett konto" for å opprette en ny Accu-Chek-konto med samme e-postadresse som den oppgraderte eksisterende mySugr-/Accu-Chek-kontoen – følg trinnene for å opprette en ny konto som om du ikke allerede hadde en.

6. Tving frem en ny lukking av mySugr-appen, og start eventuelt telefonen på nytt.

7. Logg inn med Accu-Chek-kontoen.