Hvordan logger jeg ut av kontoen min (RocheOne)

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for utvalgte land som inkluderer Accu-Chek-kontoens påloggingsprosess. Ta kontakt med mySugr Support hvis du er usikker på om dette gjelder kontoen din.

Følg disse trinnene for å logge ut av RocheOne-kontoen din i mySugr®-appen:

Når du har mySugr-appen åpen:

1. Trykk på "Mer" i navigasjonsfeltet nederst i skjermbildet
  2. Velg "Konto og innstillinger"
  3. Bla til nederst i skjermbildet og velg "Logg ut"
  4. Bekreft utloggingen ved å trykke på "Logg ut"
  5. Tips: Hvis du er logget inn på flere enheter, vil utlogging fra én enhet logge deg ut av alle økter og enheter.

⚠️Ikke logg ut hvis du får en melding om at du har usynkroniserte data.⚠️

Alle usynkroniserte data går tapt når du logger ut eller avinstallerer. Sørg for at alle data er synkronisert før du logger ut. Du kan sjekke usynkroniserte data ved å trykke på "Mer" og bla til nederst i skjermbildet.

Hvis dataene dine fortsatt ikke synkroniseres, kan du kontakte mySugr Support på support@mysugr.com