Migrering av mySugr-konto til Roche

Hvordan jeg deler helsedata fra mySugr med legen min via en delingskode

Merk: Innholdet i denne delen er kun relevant for utvalgte land som inkluderer Accu-Chek-kontoens påloggingsprosess. Ta kontakt med mySugr Support hvis du er usikker på om dette gjelder kontoen din.

For å dele helsedataene dine fra mySugr® med legen din, må du først generere en delingskode.

Sørg for at du har den nyeste versjonen av mySugr-appen. Hvis du ikke er sikker kan du kontakte mySugr Support på support@mysugr.com, så kan vi hjelpe deg med å finne ut hvilken versjon du har.

Åpne mySugr® og velg Mer

Velg Datadeling. (Hvis du ikke ser dette alternativet i menyen, må du gi oss beskjed umiddelbart)

Bla ned til "Generer delingskode" og velg Generer kode.

Del den genererte koden med legen din, så opprettes forbindelsen!

Viktig: Ditt helsepersonell må legge til koden i profilen din innen 48 timer etter at koden genereres. Så del den når du vet at meldingen din vil bli sett i løpet av dette tidsrommet.