Hvordan importerer jeg mine data?

Enkelt!

Det handler om posisjon, lys og en sikker hånd (så ingen hypoer mens du prøver at bruke Scanner! : ) ) Der skal være god overordnet belysning, men unngå forstyrrende reflekteringer eller skygger på målerens skjerm.

Før du importerer første gangen må du velge hvilken måler du bruker, enheten for blodsukker (mg/dl eller mmol/l) og dato- og tidsmåte (24timer eller AM/PM).

Finn i målerens minne den første måling du ønsker å importere og hold den under din iPhone. Viktig er at du holder telefonen din stille, slik at tallene på skjermen kan tilkjennes og markeres. Etter denne målingen ble importert kan du klikke deg gjennom flere verdier og overfør disse også.