Support

Hva skjer når mySugr Pro-tiden er over?

Enkelt. MySugr Pro blir til mySugr Free automatisk.

Det betyr at alle funksjonene kan fortsatt nytes, men ikke like utpreget. Bruk en gavekort eller spander noen Euro på monstret ditt i App Store for å aktivere mySugr Pro igjen.

.