Et rødt utropstegn dukker opp når jeg logger mengden av karbohydratene. Hva kan jeg gjøre?

Diabetesmonsteret er forvirret og vet ikke om du beregner maten din i gram eller ekvivalenter.

Står det "Ekv." eller "g" etter oppføringen? I så fall går du til innstillingene og sjekker karbohydratinnstillingene (gram eller ekvivalenter).

Gå først til "Mer" i navigasjonslinjen nederst til høyre på skjermen. Trykk deretter på "Konto og innstillinger"

Android:
Velg fanen "Behandling" i midten, øverst på skjermen, bla ned og trykk på "Karbohydratenhet".

iOS:
Velg "Mat" i listen med alternativer. Trykk deretter på "Karbohydratenhet".

Da kan du velge hvilke enheter du bruker til telling av karbohydrater og fortsette med loggingen.