Hvordan endrer jeg mine data som e-post adresse, navn (mitt eget og navnet til monstret mitt) og fødselsdato?

mySugr-konto

Hvis du har en konto via mySugr og ikke har overført til en Accu-Chek-konto, er det ganske enkelt!

Trykk på "Mer" nederst på skjermen og se etter "Konto og innstillinger".

iOS:
Navnet på monsteret ditt vises på skjermbildet Konto og innstillinger. Hvis du vil endre navn eller fødselsdato, trykker du på feltet med nåværende navn over "Mitt abonnement". I denne menyen kan du endre fornavn, etternavn eller fødselsdato.

Android:
Under kontofanen kan du endre navnet på monsteret ditt eller ditt eget fornavn, etternavn og fødselsdato.

For e-posten din er det imidlertid litt mer omstendelig for øyeblikket, da vi på grunn av personvernforordningen (GDPR) må bekrefte at det virkelig er du som endrer e-postinnloggingen (det er tross alt dine data!). Send oss en melding til supportteamet vårt, så hjelper vi deg med å endre det!

support@mysugr.com

Accu-Chek-konto (RocheOne)

Merk: Innholdet nedenfor er kun relevant for Chile, Nederland, Storbritannia, Spania, Belgia, Tyskland, Sveits og Peru.

Hvis du allerede har overført til Accu-Chek-kontoen din, kan du kontakte Accu-Chek kundestøtte hvis du ønsker å endre e-postadresse, navn eller fødselsdato.

Hvis du trenger hjelp til å finne riktig kontaktinformasjon for din region, kan du skrive til oss på support@mysugr.com, så sender vi deg gjerne riktig kontaktinformasjon.