Hvordan endrer jeg mine data som e-post adresse, navn (mitt eget og navnet til monstret mitt) og fødselsdato?

Ganske enkelt!

Trykk på sidemenyen (eller "Mer" helt nederst hvis du bruker iOS) og velg "Profil og innstillinger". Klikk på feltet for navnet eller fødselsdato og endre etter behov.

For e-posten din er det imidlertid litt mer omstendelig for øyeblikket, da vi på grunn av personvernforordningen (GDPR) må bekrefte at det virkelig er du som endrer e-postinnloggingen (det er tross alt dine data!). Send oss en melding til supportteamet vårt, så hjelper vi deg med å endre det!

support@mysugr.com