Hvordan avbryter jeg at månedlige eller årlige betalinger blir gjennomført automatisk?

Det er superenkelt, med bare noen få klikk.

For Android-enheter: (via Google Play)

Avslutte et abonnement

Abonnementet ditt avsluttes ikke av at du avinstallerer appen.

1. Gå til play.google.com.
  2. Sjekk at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Klikk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Velg abonnementet du vil si opp.
  5. Klikk på Administrer > Si opp abonnementet.

Hvis du har et abonnement for en app som fjernes fra Google Play, blir abonnementet avsluttet opp for fremtidige perioder. Du får ikke refusjon for tidligere abonnementsperioder.

*Dette skjer når du sier opp*

Når du sier opp et abonnement, kan du fortsatt bruke det i perioden du allerede har betalt for.

Hvis du for eksempel kjøper et årsabonnement 1. januar og betaler for ett år, men bestemmer deg samme dag for å si det opp 1. juli:

• Du vil ha tilgang til abonnementet og PRO-funksjoner frem til 31. desember.
  • Du belastes ikke for et nytt årsabonnement 1. januar året etter.

Vær oppmerksom på at selv om du har sagt opp, kan det fortsatt være dager igjen i det betalte abonnementet. Abonnementet avsluttes ikke umiddelbart i dette tilfellet. Abonnementet ditt skal nå si "Utløper den (dato)" i stedet for "Fornyes den (dato)".

Hvis det fremdeles sier "Fornyes den (dato)", ble ikke avbrytelsen av abonnementet behandlet, og du må utføre trinnene igjen.

For iOS (Apple)-enheter:

Her får du vite hvordan du sier det opp med iTunes:
https://support.apple.com/en-en/HT20203

*For øyeblikket kan ikke vårt supportteam stoppe de automatiske betalingene for deg. Du må følge trinnene ovenfor hvis du ikke lenger vil abonnere på Pro, selv om vi har slettet kontoen din. Dette er fordi avtalen om betaling ble opprettet mellom deg (brukeren) og tjenesten (Google Play eller Apple iTunes) i stedet for direkte med oss. Tusen takk for forståelsen!*