Hva er mySugr Dagbok eksakt?

mySugr's Dagbok er en sjarmerende, frekk og praktisk diabetes app.

Dagboka hjelper deg, som en old school diabetes dagbok, å holde overblikk på alt som skjer. Men den gir deg også tilbakemeldinger og hjelper deg å holde motivasjonen oppe! Man blir belønnet for hvert innlegg og kan dermed jage diabetes-monsteret på flukt.
Utfordringer hjelper deg å nå dine mål. Det handler ikke bare om å notere ting - du kan også bruke data i hverdagen eller hos legen med den praktiske søkefunksjonen.