Hvordan endrer jeg passordet mitt?

Det fikser du kjapt!

Allerede logget inn i appen? Trykk på "Mer" nederst på skjermen og se etter "Konto og innstillinger". Nederst på skjermen finner du "Endre passord".

I det neste skjermbildet skriver du inn det gamle passordet ditt, etterfulgt av det nye passordet. Du blir bedt om å oppgi det nye passordet to ganger for å bekrefte at formatet og stavemåten stemmer overens. Når du er ferdig, trykker du på "Lagre". Deretter får du en bekreftelse på at passordet ditt er oppdatert i appen.

Hvis du har glemt det gamle passordet, logg ut av appen. Angi så mySugr-ID og du skal se “GLEMT PASSORD?" når du blir bedt om passordet. Klikk på det og du skal få en e-post med instruksjoner og et nytt passord raskere enn diabetesmonsteret ditt kan lage et knirk. OBS! Koblingen for tilbakestilling av koden varer bare i 30 minutter, så skynd deg!