Hva er Apple Health og hva er dens fordelene?

Apple Helse lar deg samle alle helse- og treningsrelaterte informasjoner på ett sted. Hva får du ut av det? Dette betyr at du kan synkronisere data fra dagboken med helseappen og vice versa. Kult? Du er sjefen, selvfølgelig – bestem selv om du vil dette og hva slags data du vil dele mellom appene.

Gå til innstillingene i dagboken for å kontrollere hvilken informasjon som blir delt med helseappen.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Apple Helse og gir mySugr Dagbok tillatelse til å kommunisere med appen, bør du være klar over at den bare synkroniserer nye innlegg fra mySugr til helseappen. Gammel informasjon fra dagboken synkroniseres eller oppdateres ikke til helseappen. MEN gammel informasjon som finnes i Apple Helse blir importert til mySugr hvis du gir mySugr tillatelse å "lese" data i Helse.

Når du er klar, er det veldig enkelt å koble til Apple Helse i mySugr-appen. Bare trykk på "Tilkoblinger" nederst på skjermen i navigasjonslinjen. Deretter vil du se Apple Helse som et alternativ for å koble til. Trykk på appen, og trykk på den store grønne tilkoblingsknappen, så skal du være klar!

MERK: Vi har nylig oppdaget uvanlige ting med data som kommer fra noen tredjepartsapper (for eksempel: MyFitnessPal er en vanlig app) som skrives til Apple Helse. På grunn av hvordan disse appene registrerer dataene sine i Apple Helse, har vi deaktivert automatisk godkjenning for synkronisering av data fra disse appene til mySugr.

Disse blir jevnlig gjennomgått, så hvis du oppdager at du ikke ser data i mySugr-appen som du kunne importere før, ber vi deg ta kontakt med oss, så gir vi deg beskjed om appen er en av de deaktiverte appene.

Men ikke bekymre deg – vi ser nøye på alle apper og bestemmer for hver enkelt app om vi skal gi tilgang, og vi jobber med løsninger for å gjøre dette enklere. Så hvis du har problemer med å få andre apper til å synkronisere med mySugr Dagbok gjennom Apple Helse, vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en melding med hjelp-knappen nederst til høyre, og gi beskjed om hvilken app du bruker, så skal vi ta kontakt for å finne ut av det.