Hva er Apple Health og hva er dens fordelene?

Apple Health-appen (iOS8 og nyere) tillater deg å samle alle dine fitness- og sunnhetsdata på samme sted. Hva er der i det for deg? Det betyr at du kan synkronisere data fra Dagboka med Health-appen og vice versa. Smart, sant? Du er naturligvis sjefen og kan bestemme om du vil tillate dette og hvis ja, hvilke data du vil dele.

Gå til innstillingene i Dagboka for å kontrollere om du vil bruke den og hvilken informasjon Dagboka skal dele med Apple Health.

Hvis du velger å bruke Apple Health og mySugr Dagboka for lov å synkronisere med den, skal du vite at den kun synkroniserer nye innlegg. Historisk informasjon vil ikke bli synkronisert.

For sikkerhets skyld har vi innført en "Whitelist". Det betyr at vi ikke lenger støtter alle apper som vil synkronisere over Apple Health. Men appene som støttes blir kontrollert tydelig.
Hvis du har problemer med en Health-app fordi den ikke funker som den skulle (f.eks. at et innlegg av en annen app om karbohydrater kan ikke synkroniseres), ta kontakt mes oss via support@mysugr.com og si ifra, hvilken app du bruker.