Jeg får en feilmelding når jeg logger inn. Hva kan jeg gjøre?

Det kommer litt an på...

Har du problemer med din inetttilgang? Sjekk om din forbindelse er god, start mySugr-appen og prøv igjen.

En annen mulighet kan være at du prøver å bruke den samme e-postadresse til både mySugr Dagbok og mySugr Junior. Da må du bruke en annen e-postadresse til Junior appen.

Hvis du bruker Gmail, så finnes det et knep du kan prøve. Sett et plus-tegn og litt tekst (f.eks. "+junior") før @ i din e-postadresse (f.eks. ole.junior@gmail.com). Det vil få mySugr til å oppfatte e-posten som ny, men Gmail behandler den som den samme. Du får alle dine meldinger fra mySugr Junior på din e-postadresse. Supert, sant?

Hvis du allerede har en mySugr Junior-konto og kan ikke logge inn, så send en melding med den e-postadresse du bruker i Junior samt en kort beskrivelse (som hvilken feilmelding du mottaker) til support@mysugr.com – vi sjekker hva det er som foregår.