Hvordan kan jeg overføre blodsukkerverdier fra Beurer GL50 Evo til mySugr Dagbok?

Med få klikker med din Android og iOS enhet (tilgjengelig i Tyskland og Italia).

• Slå på Bluetooth på din smarttelefon.
  • Åpn din mySugr Dagbok og finn "Støttete enheter" i sidemenyen.
  • Velg Beurer GL50 Evo og aktiver den.
  • Hent din Beurer GL50 Evo og sørg for at Bluetooth-hetta er på.
  • Velg "Alle verdier" fra GL50 Evo-menyen.
  • Verdiene skal vises på skjermen.
  • Dagbok appen skulle ha forbindet seg med måleren (check-tegnet blir grønt).
  • Tilkoblings-Pairing-forespørselet dukker opp
  • Slå inn koden (den står på pakkningen til måleren din eller bluetooth-hetta. Den er 982249)
  • Bekreft pairing/tilkoblingen
  • Dagbok appen importeres alle verdier fra måleren nå!

Ferdig!

Alle verdier siden den siste importen kan overføres til mySugr Dagboka. Etter synkroniseringen kan du redigere målingene som du ønsker, f.eks. legge til karbohydrater, Insulin o.s.v.
mySugr Dagbog er smart når det gjelder importerte verdier. Alle innlegg med den samme blodsukkerverdi og samme tidspunkt (+/- 10 minutter) bli ført sammen. Ingen dobbeltinnlegg. Er det kult, eller?

Disse enheter kan forbindes med Beurer GL50 evo:

• Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge
  • Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note Edge
  • Samsung Galaxy Alpha
  • Samsung Galaxy K Zoom
  • Samsung Galaxy Core 2
  • Samsung Galaxy Ace 4
  • Samsung Galaxy A3
  • Google Nexus 4, 5, 5X, 6, 6P
  • LG Optimus L70
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6+
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S+