Jeg har ennå ikke fått beskjed om nullstilling av mitt passord. Hva kan jeg gjøre?

Det vet monster-gudene!

Har søppelpost-gremlinene slått seg sammen med ditt diabetesmonster?
Noen ganger lander beskjedene om nullstilling der eller i Gmail's "Promoveringer" mappe. Bruk også søkfunksjonen av e-post programmet ditt.

Hvis den ikke dukker opp, skriv til oss på support@mysugr.com så vi kan gjøre noe. Si ifra hvilken e-postadresse du bruker, så vi kan hjelpe deg ennå fortere.