Jeg har ennå ikke fått beskjed om nullstilling av mitt passord. Hva kan jeg gjøre?

Samarbeider søppelposten i innboksen din med diabetesmonsteret ditt?

Noen ganger havner e-posten om tilbakestilling av passord i søppelpost- eller reklamemappen din, eller i mappen “Kampanjer” hvis du bruker Gmail. Sjekk der!
Hvis du ikke finner noe, kan du bruke e-postprogrammets søkefunksjon for å søke etter e-poster som inneholder ordet "mysugr".

Hvis du fortsatt ikke finner noe, send oss en melding ved bruk av Hjelp-knappen nederst til høyre på denne siden, så vi kan se på saken. Vi trenger e-postadressen du bruker til å logge inn på mySugr for å finne deg, så husk å ta med den.