Hvordan får jeg mest mulig ut av søkefunksjonen?

Med den søkefunksjonen kan du søke etter tekst og bruke filtre i søket!

Et lite eksempel: Når du leter etter høye fasteverdier kan du velge filtrene “Faste” og “Hyper”. Og da dukker de opp – alle dine innlegg med taggene “Hyper” og “Faste”!

Ren magi!

Selvfølgelig kan du også søke etter tekst som vanlig (kanskje en note du skrev?). Bare skriv teksten inn i søkefeltet øverst på skjermen.

Søkefunksjonen er en PRO-funksjon, så du må abonnere på PRO om du vil bruke den!