Hva gjør blodsukker-påminnelsene?

Påminnelsen er den lille klokken på en tidslinje du ser på oppføringsskjermen. Den skal minne deg på å gjøre noe en stund etter oppføringen. Du kan bruke den til å minne deg på en blodsukkermåling etter måltid eller å injisere på slutten av et måltid når du har lavt blodsukker ... fantasien din setter grensen!

For å sette påminnelsen skal du bare skyve klokken øverst på skjermen langs tidslinjen til den når påminnelsestidspunktet du ønsker. På den tiden vil alarmen ringe en gang, og du får et varsel. Bare trykk på det og skriv inn blodsukkeret ditt, injeksjonen eller hva annet du satte påminnelsen for!