Hvordan beregnes den estimerte HbA1c i Dagbok appen?

Svært enkelt! Med blodsukkerverdiene du logger.

Det er viktig at du vet, at denne verdien er bare estimert og kan avvike av laboratorieverdiene dine. Alle blodsukkermålinger er snapshots og alt som skjer i mellomtida, for eks. om natta når du sover og ikke måler, blir ikke involvert.

For å få estimert din nøyaktig HbA1c må følgende betingelser oppfylles:

- Logg gjennomsnittig 3 verdier hver dag i 7 dager uten mer enn 3 dager pause.

Ifall det ikke ennå finns en HbA1c-verdi i ringen på skjermen din, finns det ikke ennå nok verdier. Det betyr at du må logge ennå flyttigere om de neste dagene.
Jo mer blodsukkerverdier du logger i Dagbok appen, jo nøyaktigere kan vi estimere din HbA1c-verdi.

Om du har flere spørmål gleder vi oss om du spør oss hos support@mysugr.com.