Hvordan funker boluskalkulatoren?

1, 2, 3 - !
Få insulin eller karbohydrater beregnet med noen få trinn:

• Lag et nytt innlegg
  • Sette inn en ny blodsukkerverdi og/eller karbohydrater du har spist
  • Klikk på boluskalkulator-symbolet ved siden av "bolus" (mat) feltet
  • Boluskalkulatorvinduet skal åpnes og vise resultatet
  • Trykk på det grønne kalkulator-symbolet
  • Forslaget blir overtatt

Du kan selvfølgelig tilpasse eller sette til mat-beskrivelser, tagger o.s.v. og lagre innlegget etterpå.

Før du kan bruke kalkulatoren må du sjekke noen innstillinger og godta våre brukervilkår (TOS). Vær nøyaktig med disse innstillingene, jo mer kalkulatoren vet om deg, jo bedre kan den beregne resultatet.

Om du vil endre noe i kalkulator-innstillingene eller slå den av senere kan du gjøre det ved Dagbok-innstillingene.

Boluskalkulatoren finnes nåværende bare i Europa.