Hvordan kan jeg importere mine aktiviteter og skritt til Dagbok-appen?

Monsteraktig fort, som alltid.

• Sjekk om Apple Health er aktivert i Dagbok appen (innstillinger)
  • Sjekk om synkroniseringen av aktiviteter og skritt i Apple Health innstillingene er slått på
  • Åpn mySugr Dagboka og dine aktiviteter og skritt skal vises i grafikken

Ved et dobbeltklikk på grafikken vises det innstillingene til synligheten av aktivitet o.s.v., her kan du slå dem av og på.

Fra nå av blir alle dine aktiviteter og skritt sendt til Dagboka via Apple Health (bare iOS). Du kan kjenne skritt på den vertikale bjelken og aktiviteter på den horisontale bjelken.

Det finns dessverre ingen direkt synkronisering av fitness-apper til Android-brukere.