Hvordan kan jeg synkronisere mine blodsukkerverdier fra Accu-Chek Aviva/Performa Connect til Dagbok appen?

iOS:

• Er Bluetooth på på iPhonen? Hvis ikke må du slå det på.
  • Åpne mySugr-appen og gå til "Tilkoblinger" i fanemenyen nederst på skjermen
  • Velg Accu-Chek Aviva/Performa Connect og aktiver det.

Android:

• Åpne mySugr-appen og gå til "Tilkoblinger" i fanemenyen nederst på skjermen
  • Bluetooth aktiveres automatisk på smarttelefonen hvis det ikke allerede er det.

Ytterligere trinn:

• Slå på apparatet.
  • Gå til "Settings" (Innstillinger) på apparatet.
  • Velg "Wireless" (Trådløs), så "Pairing" (Tilkobling), så "Paire Device" (Koble til enhet). Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en ny trådløs tilkobling.
  • Se etter en varsling om tilkobling på smarttelefonen din (meldingsvindu eller varslingssenter).
  • Oppgi koden fra apparatet ditt på smarttelefonen for å bekrefte tilkoblingen.
  • Tilkoblingen og aktiveringen lyktes – apparatet ditt er nå tilkoblet Dagbok-appen!

Du kan gå tilbake til mySugr-startskjermen ved å trykke på "Min trend" i menyen nederst på skjermen.

Slik overfører du målinger fra blodsukkerapparatet til dagboken manuelt: På apparatet trykker du på "My Data" (Mine data), "Data Transfer" (Dataoverføring) og til slutt "Wireless" (Trådløs).

Tips: På Accu-Chek Aviva/Performa Connect-blodsukkerapparatet kan du aktivere funksjonen "Auto-Send" slik at blodsukkeresultatet sendes automatisk til mySugr Dagbok etter hver måling (hvis Bluetooth er aktivert på smarttelefonen). Du finner "Auto-Send" under "Settings" (Innstillinger) og "Wireless" (Trådløs).

Alle målinger siden siste import vil bli synkronisert til mySugr Dagbok. Etter synkroniseringen kan du endre på målingene og logge karbohyrater, insulin, notater osv.

mySugr Dagbok er ganske smart når det kommer til import av målinger. Alle innlegg med den samme blodsukkerverdi og samme tidspunkt (+/- 10 minutter) bli ført sammen. Ingen dobbeltinnlegg. Kult, eller?