Hvordan kan jeg synkronisere mine blodsukkerverdier fra Accu-Chek Aviva/Performa Connect til Dagbok appen?

(only supported in Austria, Germany, Italy, Belgium right now)

Det er bare blåbær!

• iOS: Aktiver Bluetooth på mobilen din
  • Velg "støttete enheter" i sidemenyen i Dagbok appen
  • Velg Accu-Chek Aviva/Performa Connect og aktiver måleren
  • Android: velg "støttete enheter" i sidemenyen til dagbok appen
  • Bluetooth aktiveres automatisk på mobilen din
  • Start Accu-Chek Aviva/Performa Connect måleren
  • Finn innstillingene på måleren
  • Legg til en ny trådløs forbindelse(meny - "innstillingene" - "trådløs" - velg "kobl til")
  • Godkjenn "Pairing"-forespørselen(en underretning skal dukkes opp eller vises på skjermen din)
  • Tast inn koden fra måleren på mobilen din
  • Bekreft Pairing
  • Aktiveringen er vellykket - Måleren er nå koblet til Dagbok appen
  • Velg "Dagboka" i sidemenyen
  • Måleren: Ved meny - "mine data" - "Overførsel/Synkronisering" kan verdiene synkroniseres

Tipp: Du kan velge "Auto-synkronisering" på Accu-Chek Aviva/Performa selv. Denne funksjonen skal sende blodsukkerverdiene etter hver måling til Dagbok appen automatisk (om Bluetooth er aktivert på mobilen din).
Du kan slå det på ved "innstillinger" - "trådløs".

Alle verdier siden den siste importen blir overført. Selvfølgelig kan du redigere verdiene etterpå, f.eks. med informasjon som karbohydrater, tagger o.s.v.

I tillegg blir alle innlegger som har de samme verdier og samme tidspunktet (+/-10 minutter) sammenført automatisk. Slik har du aldri unødvendige dobbelte verdier. Kult, eller?

støttete enheter:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)