Hvordan kan jeg synkronisere skrittelleren fra Google Fit med mySugr-appen?

Monster-kjapt, selvfølgelig.

•  Åpne mySugr-appen og sidemenyen
  •  Trykk på "andre datakilder"
  •  Velg Google Fit-integrering
  •  Bekreft hvilken Google-konto som skal kobles til mySugr-appen
  •  Når tilkoblingen var vellykket, dukker et lite vindu opp
  •  Nå får du automatisk skrittelling fra Google Fit synkronisert, og de dukker dermed også opp i diagrammene i mySugr-appen.

Dobbeltklikk på diagrammet for å åpne kontrollpanelet hvor du kan velge hvilke data du vil se i diagrammet.

All aktivitet og skritt blir sendt til diagrammet med det samme, og du ser nå skrittene som en vertikal søyle i diagrammet.