FAQ Generell

Hvordan kan jeg slette opplysningene mine og kontoen min?

Først må du forsikre deg om at du ikke lenger er en aktiv PRO-abonnent før du sletter kontoen din. Når du har sagt opp abonnementet, følger du disse instruksjonene.

iOS:
Åpne mySugr-appen og trykk på Mer > Konto og innstillinger > Flere innstillinger. Bla til bunnen, trykk på "Slett konto" og følg instruksjonene på skjermen.

Android:
Åpne mySugr-appen og trykk på "Mer", deretter "Konto og innstillinger". Deretter velger du fanen "Innstillinger" øverst på skjermen, blar til bunnen og følger instruksjonene på skjermen.

Du kan også sende oss en kort melding med mySugr-ID-en din og en forespørsel om å slette kontoen din på support@mysugr.com

Vi vil ugjenkallelig slette kontoen og alle opplysningene dine.

Farvel monster!