Tilpass dagboken din!

Liker du ikke oppsettet til dagboken i hovedskjermbildet for dagboken eller skjermbildet for ny oppføring? Endre det! Du kan flytte, vise og skjule celler så det passer til dine personlige behov. Slik gjør du:

1. Trykk på + for å starte en ny oppføring i appen.

• For Apple-enheter trykker du på + øverst på skjermen ved siden av forstørrelsesglasset
  • For Android-enheter trykker du på den blå boblen med + i nederst til høyre på skjermen.

2. Nederst i dette skjermbildet, men rett ovenfor Lagre, trykker du på linjen som heter Tilpass felt.

3. Dette utvider alle tilgjengelige celler som vi har som alternativer for alle brukere.
4. Se gjennom de som er tilgjengelige.
5. Trykk på øyet ved siden av de du ønsker skal være synlige, for å sørge for at de blir grønne, eller trykk på øyet for å gjøre det grått dersom du vil skjule cellen.

6. Vil du flytte på dem? Hold fingeren din på firkanten med 9 prikker på høyre side for å plukke opp cellen og flytte den oppover eller nedover på listen. Deretter løfter du bare fingeren din fra skjermen for å slippe cellen.

7. Nå kan du trykke på avkrysningsmerket eller Lagre oppe i høyre hjørne.
8. Til slutt trykker du på Avbryt for å lukke skjermbildet for ny oppføring og gå tilbake til skjermbildet for i dag.

Nå har du omorganisert både skjermbildet for ny oppføring og hovedskjermbildet for dagboken slik at det passer til monstertemmingen din! Juhu!!