E-postverifiseringskoden fungerer ikke.

Prosessen med e-postverifiseringskode skal være veldig enkel, men noen ganger er det problemer.
Hvis du kan, prøv igjen, og be om en ny kode i appen.

Så åpner du e-postkontoen din og finner velkomst-e-posten fra oss. Hvis du har alternativet for knappen "Bekreft min e-post", klikker du på knappen.

Den vil da åpne mySugr-appen på telefonen og automatisk verifisere koden for deg.

Hvis du åpner e-posten på datamaskinen, angir du koden som vises der, i mySugr-appen på telefonen.

Prøv! Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte brukerstøtte (support@mysugr.com) og fortelle oss om problemet.