Hvordan kan jeg synkronisere blodsukkerverdiene mine fra Accu-Chek® Instant-apparatet til mySugr?

Ganske enkelt!

For iOS:

• Er Bluetooth på på iPhonen? Hvis ikke må du slå det på.

For Android:

• Først må du slå på posisjonstjenester for mySugr-appen under tilkoblingsprosessen. Du kan slå det av igjen når du er ferdig. Innstillinger > Apper > mySugr > Posisjonstjenester. Kontroller at det er slått på.
  • Bluetooth skal slå seg på automatisk når du starter tilkoblingsprosessen for Android-enheter.

La oss få inn målingene i dagboken! Åpne mySugr-appen og gå til "Tilkoblinger" i navigasjonslinjen nederst på skjermen

• Velg Accu-Chek Instant-apparatet, og aktiver det.
  • Skru av apparatet.
  • Ett langt trykk på knappen, eller på den nederste knappen om det er to knapper, cirka 3 sekunder frem til Bluetooth-tilkoblingssymbolet dukker opp.
  • Se etter en varsling om tilkobling på smarttelefonen din (meldingsvindu eller varslingssenter).
  • Angi PIN-koden (angitt på baksiden av apparatet).
  • Tilkoblingen og aktiveringen lyktes – apparatet ditt er nå tilkoblet mySugr-appen!
  • Du kan gå tilbake til mySugr-startskjermen ved å trykke på "Min trend" i navigasjonslinjen nederst på skjermen.

Alle målinger siden siste import vil bli synkronisert til mySugr Dagbok. Etter synkroniseringen kan du endre på målingene og logge karbohydrater, insulin, notater osv.

Hvis du trenger hjelp under tilkoblingsprosessen, kan du kontakte oss på support@mysugr.com eller ved å bruke alternativet for hjelp og tilbakemelding under "Mer" i navigasjonsmenyen i appen, så hjelper vi deg gjerne!