Hva skjer hvis jeg har kjøpt mySugr Pro, men ikke ser (eller kan bruke) noen av mySugr Pro-funksjonene?

Det er en rask og enkel løsning på dette! Du trenger mySugr-ID-en din (e-post og passord), så gjør deg klar! 😄

På både Android- og iOS-enheter trykker du på "Mer" i navigasjonsfeltet, velger "Konto og innstillinger" og deretter "Logg ut" nederst på skjermen. Vent et par minutter, og logg deretter inn igjen. Alle mySugr Pro-funksjonene dine skal være låst opp – Hurra!

Hvis mySugr Pro-funksjonene fortsatt ikke fungerer som de skal, kan du sende oss en melding via menypunktet "Support & Feedback" eller på support@mysugr.com. Support-monstrene våre tar raskt en titt på saken og ordner opp.

*Forsikre deg om at du ikke har noen usynkroniserte oppføringer før du logger ut (Mer > bla til bunnen av skjermen). Hvis du ser et nummer der, må du ikke logge ut eller avinstallere appen, og gi oss beskjed med en gang.