Jeg har kjøpt mySugr Pro, men kan ikke bruke eller se noen av Pro-funksjonene?

Dette fikser vi enkelt og greit! Du trenger bare din mySugr ID (e-post og passord).

I sidemenyen, trykk på "Profil" og "logg ut". Vent noen minutter før du logger deg inn igjen. Nå skal alle mySugr Pro-funksjoner være tilgjengelige - hurra!

Hvis du forstatt ikke kan finne Pro-fuksjonene, send oss en melding i "Support & Feedback" feltet eller en e-post til support@mysugr.com. Support-monstrene tar en titt og fikser dette i en fei!