Accu-Chek: Hvordan får jeg mySugr Pro?

Du får automatisk PRO når du kobler til apparatet ditt med smarttelefonen OG importerer verdier fra Accu-Chek-apparatet til mySugr Dagbok.**

Hvis du glemmer å synkronisere Accu-Chek®-apparatet i mer enn 30 dager, blir du flyttet ned til Basic igjen.

Så lenge du fortsetter å importere verdier fra Accu-Chek®-apparatet, blir du på PRO. Enkelt, ikke sant?

**PRO aktiveres kun til én konto per apparat. Hvis apparatet allerede har låst opp PRO for én brukerkonto, kan det ikke låse opp Pro for en annen brukerkonto.  Hvis dette ikke er tilfellet, og du fortsatt har problemer med å aktivere PRO, kan du kontakte oss på support@mysugr.com. Vi hjelper deg med glede!