Hvordan kobler du Accu-Chek Guide Me-apparatet til mySugr-appen?

Her er en trinnvis veiledning om hvordan du kobler det nye Accu-Chek Guide Me-apparatet ditt til mySugr-appen!

* iOS: Er Bluetooth på på iPhonen? Hvis ikke må du slå det på.
* Android: Bluetooth skal slå seg på automatisk når du starter sammenkoblingsprosessen.

• Først må du slå på posisjonstjenester for mySugr-appen under sammenkoblingsprosessen. Du kan slå det av igjen når du er ferdig. Innstillinger > Apper > mySugr > Location Services (Posisjonstjenester). Kontroller at det er slått på.

Sørg for at Accu-Chek Guide Me-apparatet er slått av.

• Android: Åpne appen og trykk på de 3 linjene oppe i venstre hjørne for å åpne sidemenyen.
  • iOS: Åpne mySugr-appen og gå til "Tilkoblinger" i menyen med innholdsfaner nederst på skjermen
  • Trykk på "Tilkoblinger"

• Trykk på "Accu-Chek Guide Me"

• Trykk på den grønne knappen "Koble til"

• Trykk på (<) og (>) samtidig i 3–5 sekunder til Bluetooth-symbolet vises og 2 sammenkoblede sirkler blinker.

• Snu apparatet og finn PIN-koden nederst

• Trykk på den grønne "Neste: Angi PIN-kode"-knappen på telefonen.

• Når popup-vinduet vises, skriver du inn PIN-koden du har funnet nederst på baksiden av apparatet og trykker på "Koble"

• Du skal nå ha meldingen "Tilkoblingen var vellykket" på skjermen, og hvis du allerede har tatt noen BS-målinger, blir de automatisk importert til appen.

• Trykk på "Ferdig" for å gå tilbake til siden Tilkoblinger.

Eller se en kort video her.

**Merk: Opptil 3 Accu-Chek Guide Me-apparater kan sammenkobles med en iOS-enhet, men bare 1 per Android-enhet.