Kan jeg slå av monsteret?

Du kan ikke slå av maskoten vår, monsteret, siden det er inspirasjonen for selve appen (hva kan vi si, vi er litt barnslige!). Det skal få deg til å smile og være der som en følgesvenn i hverdagen mens du logger og administrerer.

Hvorfor et monster?

Diabetes kan noen ganger føles vanskelig. Hvor mange ganger har du ikke gjort alt riktig, fulgt alle regler og instruksjoner akkurat som du skulle – og så ble det fortsatt problemer? Får ikke det deg til å ville knuse diabetesutstyret ditt i tusen biter? I disse øyeblikkene føles diabetesmonsteret som en fiende!

Når alt går greit, og blodsukkeret samarbeider, føler du deg kjempebra. Diabetesmonsteret i mySugr-appen hopper rundt, ler og lager masse morsomme lyder. Livet er bra, og diabetesmonsteret føles mer som en venn eller et kjæledyr. Visste du at du kan kile det og til og med gi det et navn?

Selv om du ikke kan skjule monsteret, kan du slå av lydene det lager hvis du ønsker det.

Slik slår du av monsterlydene (iOS):

• Trykk på knappen "Mer" helt til høyre i navigasjonslinjen nederst på skjermen.
  • Trykk på det lille tannhjulikonet med "Konto og innstillinger".
  • Bla nedover og finn "Monsteret mitt".
  • Sett den lille bryteren ved siden av "Monsterlyder" til "Av" (bryteren vil være hvit).

Slik slår du av monsterlydene (Android):

• Finn og trykk på "Mer" på navigasjonslinjen nederst til høyre på skjermen.
  • Trykk på det lille tannhjulikonet med "Konto og innstillinger".
  • Åpne "Innstillinger" øverst på skjermen.
  • Sett den lille bryteren ved siden av "Monsterlyder" til "Av" (bryteren vil være hvit).