Alt om mySugr Insights

Denne nye funksjonen, kalt Insight, kan føre til at du har mange spørsmål, og vi vil gjerne svare på dem. For øyeblikket er mySugr Insights bare tilgjengelig på engelsk for brukere som bruker insulin, og som bruker en iOS-enhet.

Hvor mye data er "nok" til å generere varsling fra mySugr Insights?

• Ulike innsikter har ulike terskler og krav, men 3 blodsukkerverdier på minst 14 av de siste 30 dagene er et grovt anslag for hvor mye data som trengs for å identifisere mønstre og generere Insights.

Kommer funksjonen ut på flere språk og for Android?

• Det vil helt klart bli vurdert i fremtiden, når vi har diskutert utviklingsressurser og prioriteringer.

Hvor mange typer mySugr Insights finnes det?

• Det er i utgangspunktet tre typer aktive mønstre (innsikter) som kan registreres når funksjonen er utgitt: Variasjon på dagtid, høy risiko for hypo, basalproblemer om natten. Mer mønsterregistrering kan bygges inn i funksjonen i fremtiden.

Kan jeg fjerne varslingen med rød prikk?

• Insights er tilgjengelig for 7 dager om gangen. Varslingen forsvinner etter 7 dager hvis det ikke er noen flere innsikter. Men hvis det er flere innsikter, forsvinner ikke den røde prikken.

Kan en bruker velge bort denne oppdateringen eller komme med forespørsel om tilpasset endring?

• Det er for øyeblikket ikke mulig å velge bort mySugr Insights eller tilpasse dem.