Hva har forandret seg med den nye Boluskalkulatoren?

Hva er endringene fra Boluskalkulator 2.1 til Boluskalkulator 3.0?

Designet til brukergrensesnittet er oppdatert for å innlemme nye parametere for boluskalkulatoralgoritmen, forbedre den generelle tilgjengeligheten av produktet, samt bedre støtte for brukere med oppsett av mySugr Boluskalkulatoren. Det har også blitt tilført ytterligere skjermer i oppsettprosessen av mySugr Boluskalkulatoren for å inkludere følgende 2 nye algoritmeparametere:

Måltidsstigning - Forventet økning i glukosenivåer som svar på et måltid
Forsinkelsestid - Tidsperiode fra injeksjonstidspunktet til insulinet begynner å senke blodsukkeret betydelig

Hvilken alder er mySugr Boluskalkulatoren tiltenkt?

mySugr Boluskalkulatoren er for øyeblikket bare tilgjengelig for voksne brukere (18+).

Den nye Boluskalkulatoren fungerer ikke på Android-telefonen min. Hva kan være problemet?

Hvis mySugr Boluskalkulatoren ikke fungerer på Android-telefonen din, kan du sjekke følgende alternativer:

• Alt oppdatert? Sjekk om det er oppdateringer tilgjengelig for mySugr-appen på telefonen din. Hvis ja, vennligst oppdater og prøv igjen.
  • Er alt sikkert? For å holde alle innstillingene dine trygge og beskyttede, blir du bedt om å sikre mySugr Boluskalkulatoren. Hvis mobilenheten din allerede er sikret med autentisering, som et passord eller fingeravtrykk, vil dette holde innstillingene dine trygge. Hvis ikke, vil vi be deg om å sette opp noen autentisering gjennom hele bruksperioden. Bare trykk på ‘Åpne Android-innstillinger’ for å sikre smarttelefonen din. Innstillinger beskyttes per enhet via brukerau