FAQ pumpestyring

Hvor er pumpestyringen tilgjengelig, og kan alle bruke den?

Kan mySugr-pumpestyring også brukes av mindreårige?

Fordi mySugr-pumpestyring er utviklet for personer som er 18 år og eldre, kan den ikke brukes av personer under 18 år.

Hvilke smarttelefoner kan brukes med mySugr-pumpestyring?

mySugr-pumpestyring er tilgjengelig for Android-smarttelefoner.
Selv om de fleste telefoner er kompatible med mySugr-pumpestyring, kan det være noen som er inkompatible. Her er en liste over telefoner som har blitt testet, og som har vist seg å være inkompatible:

• All Huawei mobile devices

• All Xiaomi mobile devices

• HTC

• HTC One

• Motorola

• Motorola Droid Turbo

• Motorola Moto E (4)

• Motorola Moto E4

• Motorola Moto G (5)

• Motorola Moto G (5th Gen)

• Motorola Moto Z (2) Play

• Sony

• Sony Xperia XA2

• Sony Xperia XA2 Ultra

• ZTE

• ZTE AXON 7 mini

• ZTE B2017G

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade V8

• ZTE Blade A452

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade L2

• ZTE Blade V Ultra Z982

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade Zmax

• ZTE dtac phone M1

• Others

• Mobistel Cynus F10

• Wiko LENNY2

Vi vil snart kunne tilby et bredere utvalg av Android-smarttelefoner som er kompatible med mySugr-pumpestyring.

Hvilke pumper kan kobles til mySugr-appen?

Akkurat nå er det bare Accu-Chek Insight-pumpen som kan kobles til mySugr-appen.

På hvilke språk er mySugr-pumpestyring tilgjengelig?

mySugr-pumpestyring er for tiden tilgjengelig på dansk, engelsk, finsk, fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk og tysk.

Hvilke operativsystemer er støttet med mySugr-pumpestyring?

I overskuelig fremtid vil vi fokusere på Android. Brukeropplevelsene fra mySugr-pumpestyring for Accu-Chek Insight-insulinpumpen vil forme fremtidige beslutninger.

I hvilke land er mySugr-pumpestyring tilgjengelig?

Belgia, Danmark, Finland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Østerrike, Slovakia, Slovenia, Sverige, Storbritannia, Tsjekkia, Tyskland.