FAQ pumpestyring

Hvordan kan jeg bruke pumpestyringen?

Kan jeg se, bytte og opprette en basalrateprofil i mySugr-pumpestyring?

Nei, foreløpig er dette bare mulig på pumpen din

Kan jeg tilføre utvidede boluser og flerbølgeboluser via mySugr-pumpestyring?

Ikke ennå. Men du kan se fremdriften ved kjøring av utvidede boluser og flerbølgeboluser, og også avbryte dem.

Hvilken type opplåsingsmekanisme er nødvendig for å autentisere bolustilførselen i mySugr-pumpestyring?

Vi anbefaler fingeravtrykk. Men enhver annen biometrisk mekanisme, PIN-kode, mønster og passord fungerer også. Sveipemekanismen er ikke trygg nok.