FAQ pumpestyring

Hva skjer når jeg kobler pumpen til mySugr-appen?

Blir jeg oppgradert til mySugr PRO når jeg bruker mySugr-pumpestyring?

Når du kobler Accu-Chek Insight-insulinpumpen til mySugr-appen, blir du oppgradert til PRO-versjonen av mySugr-appen. Du får gratis tilgang til tilleggsfunksjoner som PDF- og Excel-rapporter, smart søkefunksjon, mySugr Boluskalkulator, måltidsbilder, blodsukkerpåminnelser og inspirerende utfordringer.

Kan jeg koble mer enn én pumpe til mySugr-appen?

Nei, bare én pumpe kan kobles til.

Kan jeg koble pumpen min til mer enn én smarttelefon?

Nei, for din egen sikkerhet er det bare mulig å koble til én enhet/app som kan kontrollere pumpen din. Derfor kan du ikke bruke både Accu-Chek Insight diabeteskontroller og mySugr-appen samtidig.

Hvor nær hverandre må smarttelefonen og pumpen være for å kobles sammen?

De bør opptil 10 meter fra hverandre, men avstanden kan være kortere hvis det er finnes hindringer.

Vil tilkoblingen tømme smarttelefonens eller pumpens batteri?

Ja, men ikke mer enn når du bruker Accu-Chek Insight diabeteskontroller. Det er bare mens mySugr-appen er åpen, at det vil opprettes en tilkobling med noen minutters mellomrom som bruker batteristrøm.