Jeg finner ikke boluskalkulatoren

Jeg finner ikke boluskalkulatoren i appen.

Hvis boluskalkulatoren er aktivert i innstillingene:

• Trykk på +-ikonet nederst i høyre hjørne for Android og øverst på skjermen for iOS. Skriv deretter inn verdiene for "Blodsukker" og "Karbohydrater" og trykk på "Beregne".
  • VIKTIG: Du har muligheten til å legge til / fjerne og flytte feltene på oppføringen med knappen "Tilpass felt" i mySugr Dagbok.

• Trykk på øyeikonet for å vise/skjule felt. Vær oppmerksom på at denne funksjonen påvirker hva du ser på dagbokoppføringsskjermbildet. Hvis "Insulin" (mat)" og "Insulin (korr.)" er skjult, vil mySugr Boluskalkulator også være skjult. Merk: "Insulin (mat)" og "Insulin (korr.)" er gruppert sammen og kan ikke flyttes hver for seg

Hvis boluskalkulator ikke er aktivert i innstillingene:

• Hvis boluskalkulator ikke er aktivert, kan du trykke på "Mer" nederst i høyre hjørne. Velg deretter "Innstillinger for boluskalkulator" og pass på at bryteren er satt til "PÅ" (bryteren vil være grønn).

• Når denne er slått på, kan du legge inn innstillingene dine hvis dette ikke allerede er gjort. Hvis du trenger hjelp med innstillingene du trenger til behandlingen, kan du ta kontakt med helsepersonell.

Er boluskalkulatoren tilgjengelig i mitt land?

For øyeblikket er boluskalkulatoren tilgjengelig i følgende land på både iOS og Android:

🇦🇷 Argentina, 🇦🇺 Australia, 🇦🇹 Østerrike, 🇧🇪 Belgia, 🇧🇷 Brasil, 🇨🇿 Tsjekkia, 🇩🇰 Danmark, 🇪🇪 Estland, 🇫🇮 Finland, 🇫🇷 Frankrike, 🇩🇪 Tyskland, 🇮🇪 Irland, 🇮🇲 Isle Of Man, 🇮🇹 Italia, 🇱🇻 Latvia, 🇱🇹 Litauen, 🇱🇺 Luxembourg, 🇳🇱 Nederland, 🇳🇴 Norge, 🇵🇱 Polen, 🇵🇹 Portugal, 🇷🇴 Romania, 🇸🇰 Slovakia, 🇸🇮 Slovenia, 🇿🇦 Sør-Afrika, 🇪🇸 Spania, 🇸🇪 Sverige, 🇨🇭 Sveits, 🇬🇧 Storbritannia, 🇻🇬 De britiske Jomfruøyer

Er det noen inkompatible enheter som deaktiverer boluskalkulatoren?

Da NovoPen først blir lansert i 2021 og Lilly Tempo Smart Button i 2022, var ikke mySugr Boluskalkulator tilgjengelig for mySugr-brukere med en tilkoblet NovoPen eller Lilly Tempo Smart Button. Vi jobber med å gjøre mySugr Boluskalkulator kompatibel for brukere av smarte insulinpenner i fremtiden.