Hvorfor må jeg betale for boluskalkulatoren?

Boluskalkulatoren er en av Pro-funksjonene i mySugr-appen. Du finner mer informasjon om Pro- og Basic-funksjoner her.

For å finne prisinformasjon der du er, kan du sjekke App Store eller Play Store.

Men vi har gode nyheter! Hvis du kobler til noen av disse Accu-Chek-enhetene, kan du aktivere mySugr PRO gratis. Synkroniser blodsukkerverdiene en gang i måneden og få tilgang til alle mySugr Pro-funksjonene.