Hvordan endrer jeg min diabetestype eller år for diagnose?

Kanskje diagnosen din har blitt endret på grunn av nye laboratoriefunn hos legen, for eksempel hvis man finner ut at personer med type 2 faktisk har LADA.

Det er veldig enkelt å oppdatere diagnosen i appen, sammen med året for diagnosen. Slik gjør du:

iOS:

• Åpne mySugr-appen og trykk på Mer nederst til høyre på skjermen.
  • Trykk på Konto og innstillinger øverst.
  • Under "Grunnleggende behandlingsinformasjon" ser du diabetestype, kjønn, fødselsdato og diagnoseår.

Android:

• Åpne mySugr-appen og trykk på Mer nederst til høyre på skjermen.
  • Trykk på Konto og innstillinger.
  • Trykk på Behandling.
  • Trykk på den øverste linjen der det står "Diabetestype".
  • Her kan du endre dine tidligere valg for å vise riktig informasjon.
  • Mens du er der, må du gjerne oppdatere de andre personopplysningene dine, slik som år for diagnose, insulinbehandling osv. Jo mer informasjon du kan gi coachen, jo bedre forutsetning har de for å hjelpe deg med å temme diabetesmonsteret!