Support

Cum îmi dezactivez plățile automate lunare sau anuale?

 

E foarte ușor și necesită doar câteva clicuri.

 

Pentru dispozitive Android: (Din Google Play)

Anulează abonamentul

Dezinstalarea aplicației nu-ți va anula abonamentul.

  1. Accesează play.google.com.
  2. Verifică dacă te-ai autentificat în contul Google corect.
  3. În partea stângă, fă clic pe Abonamentele mele.
  4. Selectează abonamentul pe care vrei să îl anulezi.
  5. Fă clic pe Gestionează Anulează abonamentul.

Dacă ai abonament la o aplicație și este anulat din Google Play, viitorul tău abonament va fi anulat. Nu ți se va restitui contravaloarea abonamentelor din trecut.

 

*Ce se întâmplă după ce anulezi*

După anularea abonamentului, vei putea continua să folosești abonamentul în perioada pentru care deja ai plătit.

De exemplu, dacă cumperi un abonament anual de 10€ pe 1 ianuarie și te decizi să îl anulezi pe 1 iulie:

  • Vei avea acces la abonament până pe 31 decembrie.
  • Nu se va mai încasa o plată de 10€ pentru un alt abonament anual pe data de 1 a următoarei luni ianuarie.

Important! Chiar dacă ai anulat abonamentul, este posibil să mai ai rămase zile plătite. În acest caz, abonamentul nu se va termina imediat. Abonamentul ar trebui acum să spună „Expiră pe (data), mai degrabă decât „Se reînnoiește pe (data)”.

Dacă încă mai spune „Se reînnoiește pe (data)”, înseamnă că anularea abonamentului nu a fost procesată, și va trebui să repeți pașii.

 

Pentru dispozitive iOS (Apple):

Iată cum să anulezi abonamentul din iTunes: https://support.apple.com/en-en/HT20203


*Deocamdată, echipa noastră de suport nu poate opri plățile tale automate. Va trebui să urmezi pașii de mai sus dacă nu mai dorești să fi abonat la Pro, chiar dacă noi ți-am șters contul. Aceasta deoarece acordul de plată a fost încheiat între tine (utilizator) și serviciu (Google Play sau Apple iTunes), mai degrabă decât direct prin noi. Îți mulțumim pentru înțelegere!*

.