Hur skapar jag ett konto? (RocheOne)

Observera: Innehållet i det här avsnittet är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

Gör så här för att skapa ett konto:

1.) Ladda ner mySugr-appen

• Gå till App Store (iOS-användare) eller Google Play (Android-användare).
  • Sök efter mySugr®-appen.
  • Klicka på Ladda ner

2.) Skapa ett konto.

• Öppna mySugr® app
  • Klicka på Kom igång.
  • Klicka på Skapa konto.
  • Ange dina personliga uppgifter och klicka på Nästa.
  • Ange ett lösenord och klicka på Nästa.
  • Läs igenom och lämna dina samtycken för obligatoriska produktfunktioner och klicka på Skapa konto
  • Gå till din inkorg, öppna mejlet med ämnet ”Verifiera din e-postadress” och klicka på Verifiera.
  • Gå tillbaka till mySugr och klicka på Logga in.