Hur raderar jag mitt konto? (RocheOne)

Observera: Innehållet i detta avsnitt är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

Gör så här för att radera ditt konto i mySugr®-appen:

1. Öppna mySugr®-appen på din smartphone.
  2. Välj Mer
  3. Välj Konto & inställningar
  4. Välj Hantera kontot
  5. Navigera ner till ”Integritet & juridik” och välj Hantera sekretess.
  6. Skrolla ner längst ner på sidan och välj Förvalta appspecifika samtycken
  7. Klicka på Radera konto längst ner på sidan.
  8. Bekräfta genom att klicka på Radera ändå
  9. Klicka på Radera

Observera: Raderingen av ditt konto är permanent. Om du är ansluten till någon klinik, kommer de också att förlora åtkomsten till dina uppgifter.