Kan jag använda en VPN-anslutning med mySugr?

Ett sånt elände! Du försöker skapa ett konto, logga in på ditt befintliga mySugr konto eller generera en rapport, och appen låter dig helt enkelt inte göra det! Om du använder en VPN-anslutning kan du behöva stänga av den innan du kan använda vissa funktioner i mySugr appen.

Det finns ett antal VPN-adresser som är kända för att medföra en hög risk för skadliga attacker, och därför måste de blockeras. Det innebär att du kanske inte kan använda din VPN-anslutning med mySugr appen. Om du måste använda en VPN-anslutning bör du överväga att använda en VPN som tillåter dedikerade IP-adresser. (Detta är ingen garanti men har fungerat för vissa användare.)

Om du fortfarande har problem när du har stängt av din VPN, eller om du inte använder någon VPN, ber vi dig att meddela oss genom att välja ”Ställ en fråga” nedan eller mejla oss på support@mysugr.com. Vi hjälper dig gärna!