Hur kan jag synkronisera mina värden från Accu-Check Guide med mySugr Dagboken?

(only supported in Austria and Germany right now)

Helt enkelt!

• iOS: Är din iPhones Bluetooth på? Om inte, aktivera nu.
  • Öppna mySugr Dagboken, gå till "Mätare som stöds" i sidomenyn,
  • Välj Accu-Check Guide och aktivera den.
  • Android: Öppna mySugr Dagboken, gå till "Mätare som stöds" i sidomenyn.
  • Bluetooth kommer att aktiveras automatiskt på din smartphone.
  • Sätt på din blodsockermätare.
  • Gå till "Inställningar" på mätaren.
  • Välj "Sladdlös", "Para ihop" och sedan "Para mätare" och följ instruktionerna på skärmen för att skapa en ny sladdlös förbindelse.
  • Vänta på notifikation på din smartphone (som popup eller notifikation).
  • Skriv in koden från mätaren i din smartphone för att bekräfta.
  • Succé! Din mätare är nu kopplad till din smartphone!

Du kan gå tillbaka till Dagbokens hemskärm via sidomenyn.

För att föra över data från din mätare till Dagboken, klicka på "Min Data", sen "Dataöverföring" och till sist "Sladdlöst".

Mätare som stöds:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)