Hur överför jag data från min Accu-Chek® Guide-mätare till mySugr?

Lätt som en plätt!

Inledande steg:

iOS:

• Är Bluetooth aktiverat på din iPhone? Om inte, aktivera funktionen.
  • Öppna mySugr appen och välj “Anslutningar” i flikmenyn längst ner på skärmen.
  • Välj Accu-Chek-Guide och aktivera den.

Android:

• Aktivera först platstjänster för mySugr appen under kopplingsprocessen. Du kan stänga av dem igen när du är klar. Inställningar > Appar > mySugr > Platstjänster. Se till att funktionen är på.
  • Öppna mySugr appen och välj “Anslutningar” i sidomenyn.
  • Bluetooth aktiveras automatiskt på din smartphone om funktionen inte är aktiv för närvarande.

Ytterligare steg:

• Slå på mätaren.
  • Gå till “Inställningar” på mätaren.
  • Välj “Trådlöst”, “Koppling” och sedan “Koppla enhet” och följ instruktionerna på skärmen för att skapa en ny trådlös anslutning.
  • Håll utkik efter ett kopplingsmeddelande på din smartphone (popup-meddelande eller notiscenter).
  • Ange koden från mätaren i din smartphone för att bekräfta kopplingen.
  • Koppling och aktivering har slutförts - mätaren är nu ansluten till mySugr appen!

Du kan återvända till mySugr hemskärmen via sidomenyn.

Om du vill överföra testresultat från mätaren till dagboken trycker du på “Mina data” och sedan på “Dataöverföring” och slutligen “Trådlöst”.

Mätare som stöds:

(Android Version 9.0.+)

(iOS Version 16.2+)