Hur ändrar jag enhet för vikt, BG och HbA1c?

ViIl du att din vikt ska visas i lbs och inte i kg? Eller i kg och inte lbs?

Kanske vill du att din BG-enhet ska visas i mg/dL istället för mmol/L?

Eller att HbA1c-enheten ska vara procent istället för mmol/mol?

Vi försöker ställa in rätt alternativ för dig baserat på platsen du registrerade dig på, men ibland kan det bli fel. Ursäkta! Så här rättar du till det:

Android:

• Gå till sidomenyn genom att trycka på de 3 linjerna i det övre vänstra hörnet.
  • Tryck sedan på Profil & Inställningar.
  • Tryck sedan på Insulinbehandling (den andra knappen).
  • Där kan du ändra inställning av enhet för både vikt, BG och HbA1c. Tryck på det alternativ du vill ändra och välj önskad inställning.
  • Tryck på Spara

iOS:

Vikt

• Tryck på ”Mer” i navigeringsfältet i mySugr-appen.
  • Tryck sedan på Mat.
  • Tryck därefter på Enhet för kroppsvikt och ändra inställning där.

Blodsocker- eller HbA1c-enhet

• Tryck på ”Mer” i navigeringsfältet i mySugr-appen
  • Tryck sedan på Blodsockertest.
  • Tryck därefter på Blodsockerenhet eller HbA1c enhet.

Ta-da! Klart!