Vad kan jag göra när loggboken inte ansluter till min Accu-Chek Guide meter?

Det kan hända att loggbok appen inte ansluter till Accu-Chek Guide-mätaren. Men inga bekymmer - försök med dessa steg först:

På din Accu-Chek Guide-mätare:
- Slå på din mätare
- Gå till "Inställningar" på mätaren
- Välj "Wireless" och "Pairing" sedan "unpair/delete device"
- Om någon enhet visas där markerar du den och klickar på OK
- Anslutningen mellan din mätare och telefon är nu borta

På din smartphone:
Först måste du vara säker på att meddelanden är aktiverade för mySugr app. Du behöver det för att kunna para. Gå till Inställningar> Meddelanden> och hitta mySugr. Se till att strömbrytaren vänds till grönt.

iOS:
- Gå in i Bluetooth-inställningarna på din iPhone
- Alla anslutna enheter kommer att listas
- Förutom din anslutna Accu-Chek ser du en liten symbol ("jag" i en cirkel)
- Tryck på den och en ny skärm som visar "glöm den här enheten"
- Tryck på "Glöm den här enheten" och bekräfta
- Mätaren är inte ansluten till din smartphone längre
- Öppna loggprogrammet och hitta "anslutningar" i sidemenyn
- Välj din mätare och tryck på "avaktivera"

Android:
- Gå in i Bluetooth-inställningarna på din Android-enhet
- Alla anslutna enheter kommer att listas
- Förutom din anslutna Accu-Chek-mätare ser du en liten växelsymbol
- Tryck på den och avmarkera/ta bort mätaren från din smartphone (formuleringen kan skilja sig från smartphone till smartphone)
- Mätaren är inte ansluten till din smartphone längre
- Öppna loggprogrammet och hitta "anslutningar" i sidomenyn
- Välj din Accu-Chek-mätare och tryck på "avaktivera"

Nu, låt oss försöka rensa Bluetooth-cachen (endast Android)
- Öppna dina inställningar och tryck på Apps.
- Tryck på de 3 prickarna i det övre högra hörnet och välj Visa systemapps
- Hitta Bluetooth och tryck sedan på Rensa cache och Radera data
- Starta om din telefon.

När din telefon har startat om öppnar du mySugr app och försöker sedan paringen igen.