Hur du hittar funktionen Utmaningar

Vill du göra något kul? Spela en utmaning som hjälper dig att hålla dig på rätt spår! 🎉

Du hittar utmaningarna genom att trycka på ”Mer” och sedan välja ”Utmaningar” i menylistan.

challenge english.png

Välj sedan den utmaning som verkar roligast för dig. Vi rekommenderar att man börjar med utmaningen ”Rookie”, eftersom den är snabb och enkel och hjälper dig att bekanta dig med mySugr appen på ett kick!

När du har bestämt vilken utmaning som du vill börja med, trycker du på den och sedan på den stora gröna knappen ”Kör igång!” för att börja! När du gör vissa utmaningar, låser du också upp nya utmaningar med ännu mer kul!

Vilken utmaning väljer du att börja med?