Hur du migrerar ditt mySugr konto till ett Accu-Chek-konto (RocheOne)

Anmärkning: Innehållet i det här avsnittet är endast relevant för vissa länder, som har inloggningsprocessen för Accu-Chek-kontot. Kontakta mySugr support om du är osäker på om detta gäller för ditt konto.

För att dela dina uppgifter med hälso- och sjukvårdspersonalen måste du först migrera ditt konto till ett Accu-Chek-konto. 😊

Tryck på ”Mer” längst ner till höger i navigeringsmenyn. Då ser du alternativet ”Datadelning” – en blå ikon med motsatt riktade pilar – med ett ytterligare meddelande ”Kontot måste uppdateras”. Tryck på det så startar processen för att migrera ditt konto!

image (3).png

Klicka nu på ”Kom igång” för att starta. Du kommer att guidas genom processen för att uppdatera kontot till inloggningsfunktionen för Roche-kontot. Du får fylla i en del information, skapa ett nytt lösenord och kryssa i några samtycken. Sedan trycker du på ”Skapa konto”

Du vet att allt har funkat när du ser en skärm med en stor grön bock som säger att ditt konto är klart!

När ditt konto har uppdaterats behöver du bara logga in igen som ett sista steg, så kommer du tillbaka till din dagbok.

Om du fortfarande har några frågor eller problem med att logga in ska du kontakta oss på support@mysugr.com