Varför måste jag migrera mitt mySugr-konto till ett Accu-Chek-konto? (RocheOne)

Observera: Innehållet i detta avsnitt är endast relevant för Chile, Nederländerna, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz och Peru.

Varför måste jag migrera mitt konto till ett Accu-Chek-konto?

Vi vill hjälpa dig att hantera din diabetes på ett effektivt sätt varje dag 💚

Genom att uppgradera till ett enda Accu-Chek-konto kan du smidigt logga in på alla Accu-Chek-lösningar från ett och samma ställe!

Du kan använda vår mySugr-app för att dela dina diabetesdata med din läkare, som också använder våra Accu-Chek-lösningar för hälso- och sjukvårdspersonal. Detta skapar ett säkert online-samarbete för diabeteshantering mellan patient och läkare, som stödjer dig med ännu fler sätt att optimera din diabetesbehandling.

Här hittar du mer information

Är migreringen från mitt mySugr-konto till ett Accu-Chek-konto valfri?

För närvarande är kontomigreringen valfri.

Det kommer dock ganska snart att bli obligatoriskt för att du ska kunna fortsätta använda ditt mySugr-konto. Vi finns här för att stödja dig med all ytterligare hjälp du kan behöva i processen.